Hjemmesiden er under ombygning

Velkommen til Sydthy Kurbad

RETNINGLINJER VEDR. COVID-19

VIGTIG INFORMATION!!

Så har nedlukningen igen ramt landet og også kurbadet. Vi har derfor lukket, foreløbigt indtil den 28. februar 2021.

Vi ønsker alle et godt nytår. Tusind tak for opbakningen i 2020.

Vi har følgende restriktioner og regler grundet Covid-19, som vi skal overholde, både for jeres og vores skyld.

Og det er derfor vigtigt for os, at understrege, at du på vores hjemmeside vil kunne støde på oplysninger der ikke helt stemmer overens med den måde tingene finder sted lige i denne tid, hvor hele verden ser anderledes ud.

Lørdag er den dag på ugen, hvor vi oplever flest gæster, derfor har vi valgt at dele dagen op i 2 hold.

Der vil være 2 tidpunkter for besøg, kl. 10.00 – 14.00 og igen kl. 14.30 – 18.30. Alle mulighed for 4 timer i kurbadet.

Om lørdagen SKAL man reservere tid for sit besøg, dette kan ske på 99173160 eller kurbad@thisted.dk din reservation er først gældende, når du har fået en bekræftelse fra os. De øvrige dage, skal man ikke reservere tid til besøg, men da vi kun kan have et begrænset antal gæster ad gangen, vil du kunne opleve, at vi har fuldt hus når du kommer. Men du er altid velkommen til at ringe og forhøre dig, om vi har mange gæster.

 

For at give dig den bedste oplevelse har vi gjort følgende tiltag:

 • Der vil være skilte med max antal gæster, ved alle faciliteter.
 • Vi rengøre og spritter af flere gange i åbningstiden.
 • Der er opstillet automater med håndsprit.
 • Vi har fjernet magasiner og blade, så medbring gerne selv en bog eller et blad. HUSK,   mobiltelefonen skal blive i omklædningsrummet.
 • Vi forventer, at I som gæst, spritter hænder før I tager vand, frugt, kaffe og the.
 • Udvis respekt og ansvarlighed overfor hinanden, HUSK 1 meter til de øvrige gæster.
 •  Vi forventer selvfølgelig, hvis du er syg, eller har symptomer, at du bliver hjemme. SÅ vil vi glæde os til at se dig en anden dag. Vi anvender selvfølgelig de nødvendige værnemidler i forbindelse med behandlinger.
 •  Medbring/eller lej et håndklæde, som du skal sidde på, hvis du vil nyde noget i multisalen eller slappe af på vores solvogne.
 • Medbring gerne en 20’er til skabet i omklædningsrummet.
 •  Du skal selv medbringe mundbind eller du kan købe et her, det koster 5,- kr.
 • Du vil ved din ankomst i receptionen skulle oplyse navn og telefonnummer. Dette bruges kun i tilfælde af en evt. smittesporring. Vi gemmer oplysninger i en måned.

Fra den 29. oktober 2020, er det et krav at bære mundbind i Sydthy Kurbad.

Dette betyder, at du skal have mundbind på, når du kommer ind i receptionen i kurbadet, samt i vores multisal, hvor du kan nyde kaffe, the, frugt og hvor du skal spise din frokost, hvis du har bestilt det.

Det er ikke et krav, at bære mundbind i omklædningsfaciliteterne og inde i badene.

Vi glæder os til at byde jer velkomme i Sydthy Kurbad.

Vi begynder med 800 m2 ren og skær velvære, som kun er ude på én ting – nemlig at forkæle og pleje dig i helt fantastiske omgivelser

Vores professionelle behandlere står klar til at tilbyde dig en række behandlinger. Vi tilbyder blandt andet massage og ansigtsbehandlinger.

I Sydthy Kurbad får du adgang til 3 saunaer, dampbad, saltgrotte, oplevelsesbruser, varmebænk m/fodbad, koldtvandsrum, 2 infrarød kabiner og stort massagebassin (36 gr.) med stjernehimmel. Der er altid frisk frugt, isvand og varme drikke til fri afbenyttelse.

Kurbadshaven “De 4 årstider” byder bl.a. på udendørs sauna med glasbund, der er bygget på pæle i en sø med guldfisk. Derudover er der 8-personers spa, vildmarksbad samt svedetipi. Desuden har vi i efteråret 20 åbnet vores lækre saltlagune (34 gr.) Der er desuden stole, borde og solvogne på terrassen. Der er altid blomster og buske der blomstrer hele året rundt, deraf navnet “De 4 årstider.”