Praktisk information til alle kurbadets gæster

Priser hos sydthy kurbad

BASIS-PAKKEN: 195 KR. PR. PERSON.

BASIS-pakken inkluderer adgang til kurbadet, kurbadshaven samt caféområdet med frugt, isvand samt kaffe/the. Derudover får du også udleveret et par badesko.

SØLV-PAKKEN: 295 KR. PR. PERSON

SØLV-pakken inkluderer adgang til kurbadet, kurbadshaven samt caféområdet med frugt, isvand samt kaffe, the og 1 valgfri smoothie. Derudover får du også udleveret et par badesko, håndklæde og badekåbe i receptionen, samt et valgfrit peelingprodukt til brug i vores biosauna. 

GULD-PAKKEN: 495 KR. PR. PERSON.

GULD-pakken er HELE pakken.

GULD-pakken inkluderer adgang til kurbadet, kurbadshaven samt caféområdet med frugt, isvand samt kaffe, the og 1 valgfri smoothie. Derudover får du også udleveret et par badesko, håndklæde og badekåbe i receptionen, samt et valgfrit peelingprodukt og duft-snebold til brug i vores biosauna. 

GULD-pakken inkluderer desuden en velkomstdrink efter omklædning, og et måltid bestående én kurbads pizza, én valgfri drikkevarer (fadøl, sodavand el. et glas vin)  og 3 kugler Kastberg is til dessert. 

Derudover fri friskmalet kaffe i flere varianter i løbet af hele besøget. 

 

Vi anbefaler, at du afsætter 2-3 timer til dit besøg i kurbadet, så du har god tid til at gøre brug af og nyde de mange forskellige faciliteter.

Medbring badetøj, og gerne håndklæde og badekåbe, hvis du vælger BASIS-pakken. Du har også mulighed for at leje et håndklæde for 25 kr. og en badekåbe for 40 kr. 

Poletter til skabet lånes i receptionen ved ankomst.

ALDERSGRÆNSER

Vi har en aldersgrænse på 18 år. Dog er der hver tirsdag TEENAGE-DAG, hvor børn fra 12 år må komme ind ifølge med en voksen.

TIDSBESTILLING

Tidsbestilling vil være nødvendigt på lørdage, helligedage og i ferier (se ferieåbningstider andet sted på siden). De øvrige dage kommer du bare, såfremt du blot ønsker at benytte kurbadet. Behandlinger kræver altid tidsbestilling.

Bemærk, at der i weekenderne kan være mange gæster i kurbadet. Vi kan dog ikke oplyse præcist om, hvor mange gæster der kommer, men du er velkommen til at ringe til os, hvis du planlægger et besøg hos os og gerne vil vide lidt om, hvor mange gæster vi forventer, herunder om der er større grupper, der allerede har planlagt besøg i kurbadet.

Mad og drikke

Du kan forudbestille mad til dit besøg i kurbadet. Du kan læse mere om, hvad caféen tilbyder ved at klikke ind på fanen CAFÉ. Bemærk at bestilling af mad skal ske senest to dage før dit besøg i kurbadet. Drikkevarer kan købes i cafeen.

ORDENSREGLER

Adgang til kurbadet forudsætter grundig afvask af krop og hår i omklædningsrummet.

Når du færdes i kurbadet, skal du have håndklæde eller badekåbe på. Badesandaler skal benyttes af sikkerhedsmæssige årsager.

Vi ønsker at give alle gæster en behagelig og afslappende oplevelse i kurbadet og henstiller derfor til, at alle viser hensyn ved stille og rolig adfærd. Mobiltelefoner og andet elektronisk udstyr SKAL blive i omklædningsrummet. Solvogne kan ikke reserveres med håndklæder og kåber – benyt i stedet knagerne til opbevaring af håndklæder og kåber.

Brug af egne produkter er kun tilladt i omklædningsrummene.

 

Ret til ændringer forbeholdes.