Sydthy kurbad – en perle i vestjylland

Sydthy Kurbad ligger i byen Hurup i det sydlige Thy. Vi er stolte over vores placering på danmarkskortet, for vi ligger tæt på den vilde vestjyske natur ved fjord og hav og klods op ad Nationalpark Thy.
I denne perle er der plads til ro og selvforkælelse i smukke omgivelser.

Caféen

Her i caféen kan du nyde godt af isvand, frugt, kaffe og the, som er inkluderet i entréprisen. Der er plads til at sidde og slappe af, imens man lytter til dæmpet musik. Det er også muligt at forudbestille mad til spisning i caféen – læs mere om dette under Praktisk info.

Kurbadsområdet

I selve kurbadsområdet har vi en finsk sauna (80-100 gr.), en biosauna (60 gr.), en soft sauna (42 gr.) med varmebænk, samt en saltgrotte (40 gr.). Derudover har vi et dampbad, oplevelsesbruser, koldtvandsrum, varmebænk m/fodbad, to infrarøde kabiner og et stort massagebassin (36 gr.), hvor du kan ligge og se på stjernehimlen, mens du slapper af til dæmpet musik.

Kurbadshaven

Kurbadshaven byder på en udendørs sauna med glasbund, der er bygget på pæle i en sø med guldfisk. Derudover er der en 8-personers spa, to vildmarksbade, en saltlagune (opvarmet saltbassin) samt en svedetipi med rigtig indianerstemning. Kurbadshaven blomstrer hele året rundt, og derfor kalder vi haven for “De 4 årstider”.
Haven er fuldt tilgængelig på alle åbningsdage.