Medex lysterapi

Opdag skønheden i lysets kraft med Medex Lysterapi –  en revolutionerende behandlingsform, skræddersyet til din hud og designet til at bringe din naturlige skønhed frem.

Vores prisnominerede lysterapimaske er en sand vidundermaskine med forskellige lysfrekvenser, hver med deres egen målrettede effekt, der vil forvandle din hud.

Medex har hele 10 års erfaring i brugen af lysterapi, og vi er derfor stolte af at kunne garantere den ultimative skønhedsoplevelse, der giver din hud den opmærksomhed, den fortjener.

Hudens forkæles først med afrens og peeling, som er bestemt efter hudens tilstand. Serum samt gelémaske påføres ansigtet, hvorefter huden eksponeres for lysterapien, der forstærker effekten af serum og maske.

Varighed: 35 minutter.

Pris: 495 kr.

MERE OM LYSTERAPI

Effekten ved lys-terapi er baseret på forskellige lys frekvenser i farverne rød, blå, grøn, lilla, cyan, gul og hvid. Disse specifikke lys-bølger interagerer med det biologiske system i huden.

Det kan sammenlignes med den måde en plante indfanger energien fra solen, så den kan vokse. Den såkaldte fotosyntese. Et andet eksempel på en lignende proces er den måde, hvorved huden optager D-vitamin, hvilket også sker under påvirkning af sollys. Det skal dog siges, at lys-terapi IKKE indeholder nogle af de skadelige stråler som vi får fra solen. Lyset vil på samme måde have en positiv og specifik interaktion med huden.

Alle lys frekvenser er synlige og relaterer naturligt til huden, sådan at huden er beskyttet og ikke udsættes for skadelig effekt, som det kan være tilfældet med for aggressive bølgelængder. Ud over en stigning af energiproduktionen i hudcellerne, har lyset også en positiv indflydelse på flere vækstfaktorer, inflammationsfaktorer samt hudens ilt-niveau.