chokoterapi Sydthy Kurbad

Torsdagstilbud

Inviter en du holder af med til en aften med velvære, afslapning og forkælelse. Få en himmelsk oplevelse i kurbadet og nyd en skøn behandling, hvor huden peeles og plejes med skønne ansigts- og kropsmasker fra MEDEX efterfulgt af fugtpleje til både krop og ansigt.

2 x MEDEX BODYWRAP
INKL. ENTRÈ TIL KURBADET
1.195 kr.

Tilbuddet kræver tidsbestilling og gælder hver torsdag.

MEDEX BODY-WRAP

Her bliver hele kroppen skrubbet med ægte peeling, som fjerner døde hudceller og som samtidig har en rensende effekt på huden. Peelingen forbereder samtidig huden til at tage imod den efterfølgende kropspleje, som består af lækre masker til krop og ansigt samt afsluttende cremer, der passer til netop din hud.

Behandlingen kan laves i dobbeltrum og du har derfor mulighed for at dele oplevelsen med en du holder af.

Varighed: 60 minutter

Pris: 495 kr.

chokoterapi Sydthy Kurbad

CHOKOTERAPI

En fuldendt sanseoplevelse til DIG, der elsker chokolade eller duften af chokolade.

Chokoterapi baseres på 100 % ren (olie- og fedtfri) kakao, som er kendt for sine mange positive egenskaber på krop og sjæl. Kakao stimulerer dannelsen af lykkehormonet, som tydeligt forbedrer humøret – og med sin behagelige aroma har den rene kakao en beroligende effekt på sjælen. En chokoladeindpakning giver dig en helt speciel fornemmelse af afslapning og velvære samtidig med at din hud næres, fugtes og beroliges. 

Chokoterapien starter med en peeling af hele kroppen, hvorved døde hudceller fjernes og huden forberedes på at modtage chokoladens mange gode egenskaber. Kroppen smøres ind i den varme chokolade og pakkes herefter ind i plastik og lagen. Du får tid til at slappe af og nyde sanseoplevelsen, mens chokolademasken arbejder med din hud. Afslutningsvist får du udleveret cremer til krop og ansigt.

Behandlingen kan laves i dobbeltrum og du har derfor mulighed for at dele oplevelsen med en du holder af.

Varighed: 60 minutter

Pris: 495 kr.