Behandlinger

Her kan du se alle de forskellige wellness- og massagebehandlinger, som vi tilbyder hos Sydthy Kurbad.
Der er rig mulighed for selvforkælelse i særklasse.

Tidsbestilling er nødvendig til alle behandlinger, og du kan blot bestille tid på kurbad@thisted.dk eller kontakte os på tlf. 20 58 46 49.

Husk ved bestilling at oplyse om evt. særlige hensyn i forhold til behandlinger, herunder graviditet, sygdom, allergier el. lignende, så sørger vi for, at du får lige det, du har brug for.

I forhold til vores massager har vi en aldersgrænse på 15 år. Hvis man er under 18 år, skal der være en voksen til stede under hele behandlingen.

Popup

Massagebehandlinger

Spa-behandlinger

Ansigtsbehandlinger

Kropsindpakninger

Medex lysterapi

Praktiske oplysninger

Kom gerne i god tid inden behandlingens start. Hvis du kommer for sent til din behandling, trækkes denne tid fra behandlingstiden.

Hvis du ønsker at benytte kurbadet i forbindelse med behandling, lægges entréprisen oven i prisen for behandlingen.

Hvis du ikke ønsker at benytte kurbadet, anbefaler vi at du kommer ca. 15 minutter før behandlingens start. Der er mulighed for at vente i cafeområdet, hvor der også er frugt, isvand samt kaffe/the.

Betaling

I forbindelse med booking af behandlinger skal betaling ske med det samme via

MobilePay: 66 55 92

eller en overførsel til vores konto:
Reg.nr. 34 15
Kontonr. 10 69 25 98

I noten noteres navn samt dato for behandling.

Afbestilling

Ved afbestilling mere end 24 timer før behandlingens start, refunderes det indbetalte beløb. Ved afbestilling mindre end 24 timer før behandlingens start, faktureres behandlingen med 100 %. Dette gælder også ved betaling med gavekort.

Afbestilling kan ske ved at ringe til os på 20 58 46 49  eller sende en mail til kurbad@thisted.dk. Træffes vi ikke på telefonen, bedes du i stedet sende os en mail med det samme.

Påklædning under behandlinger

Under din behandling har du som udgangspunkt badetøj på og det er underordnet om det er badedragt, bikini, badebukser eller badeshorts. Dog får du ved medex bodywrap, chokoterapi og den ultimative forkælelse udleveret et par engangstrusser, som du skal have på under disse behandlinger – både for at beskytte dit eget badetøj og bassinerne i kurbadet.

Hvis du ikke ønsker at have hverken badetøj eller engangstrusser på under din behandling, er du velkommen til selv at medbringe et par rene trusser/shorts, som du kan have på under behandlingen. Bemærk, at det ikke er tilladt at være nøgen under nogen af behandlingerne.

Forbehold og særlige hensyn

Vi opfordrer generelt til at du ved booking af behandlinger oplyser os om eventuelle særlige hensyn, herunder sygdom, allergier, graviditet eller lignende, således at vi kan vejlede dig bedst muligt i dit valg af behandling.

Info til gravide: Vi giver ikke massage i de første 3 måneder af graviditeten. Efter de første 3 måneder kan der gives en velværemassage, forudsat at du kan ligge på maven. Bemærk, at der ikke gives en dybdegående massage under graviditet. Vi anbefaler at du vælger en anden behandling – det kunne fx være ægyptisk bad, ansigtsbehandling eller kropsindpakning.

Ret til ændringer forbeholdes!