sydthy kurbad, behandlinger

FULLBODYMASSAGE

Nyd en afslappende og dybdegående helskropsmassage. Her mærker du hvordan kroppen rigtig slapper af imens vores behandler masserer med olie blandet med æteriske olier i lange, dybe strøg. Der løsnes op for spændinger samt ømme muskler, så kroppen finder ro og harmoni igen. Massage sætter gang i blodcirkulationen, udskiller ophobede affaldsstoffer og minimerer negative stressvirkninger, som istedet erstattes af sund, indre balance.

Fullbody massage tilpasses altid dine individuelle behov og du vil derfor under behandlingen være alene med din behandler.

Denne massage tilbydes ikke gravide.

Varighed: 50 minutter

Pris: 650 kr.

Tilvalgsbehandlinger: Du har mulighed for at tilvælge en ansigtsmassage eller fodmassage til din fullbodymassage.

Varighed: 10 minutter

Pris: 150 kr.

RYG- ELLER BENMASSAGE

Intensiv massage for lænd, ryg, skuldre og nakke eller lægge, lår og baller. Denne massage er god for dig, der døjer med spændinger og ømhed.

Ryg- eller benmassage tilpasses altid dine individuelle behov og du vil derfor under behandlingen være i enerum med din behandler.

Denne behandling tilbydes ikke gravide.

Varighed: 25 minutter

Pris: 400 kr.

Tilvalgsbehandlinger: Du har mulighed for at tilvælge en ansigtsmassage eller fodmassage til din ryg- eller benmassage.

Varighed: 10 minutter

sydthy kurbad, behandlinger, massage

1 time i himlen massage

Afstressende behandling starter siddende med fodbad samt hovedbundsmassage. Derefter lægges du ned, hvor resten af den blide massagen foregår. Nakken og ansigtet masseres, så det stimulerer energistrømmen i kroppen. Der afsluttes med massage af fod og underben, der skaber jordforbindelse og stimulere kredsløbet. Behandlingen kan afhjælpe stresstilstande med indre uro og søvnbesvær og giver afspændthed både fysisk og psykisk.

Denne behandling tilbydes ikke gravide.

Varighed: 60 minutter

Pris: 495 kr.

sydthy kurbad, behandlinger

Velværemassage

Blid oliemassage, der giver dyb afstresning og er god for krop og sjæl.

Denne behandling tilbydes ikke gravide

Varighed: 45 minutter

Pris: 495 kr.

 

VENINDE-/PARMASSAGE

Inviter en, du holder af, med til en himmelsk oplevelse i Sydthy Kurbad. Lad jer forkæle med en blid oliemassage, der giver dyb afstresning og er god for krop og sjæl. Det er en særlig oplevelse at modtage massage, og det er noget helt specielt at kunne dele den med en, man holder af. Parmassage foregår i dobbeltrum, så I har muligheden for at dele oplevelsen og stemningen med hinanden.

Har du spændinger eller lignende anbefaler vi, at du vælger en fullbodymassage eller ryg/ben-massage, da parmassagen udelukkende er en velværemassage.

Denne behandling tilbydes ikke gravide.

 

Varighed: 45 minutter

Pris: 950 kr. for to personer

Tilvalgsbehandlinger: Du har mulighed for at tilvælge en ansigtsmassage eller fodmassage til din veninde-/parmassage.

Varighed: 10 minutter

Pris: 300 kr. for 2 personer

DEN ULTIMATIVE FORKÆLELSE

Denne behandling er for dig, der ønsker den ultimative forkælelse!

Behandlingen indledes med peeling af krop og ansigt efterfulgt af en blid og afslappende oliemassage. Kroppen smøres ind i lækre kropsmasker, som tilfører fugt og næring. Kroppen pakkes herefter ind og du får lagt en ansigtsmaske og kan slappe helt af og nyde de mange dufte og dæmpet musik. Afslutningsvis får du cremer til krop og ansigt og der serveres lidt til den søde tand. Med denne behandling opnår du den ultimative forkælelse for krop og sind!

Behandlingen kan laves i dobbeltrum og du kan derfor sagtens invitere en du holder af med til en dag med ren forkælelse.

Varighed: 120 minutter  

Pris, inkl. entré til kurbadet: 1.495 kr.

Gravidmassage

Under en graviditet kan der opstå et behov for en dybere sansning og forståelse af kroppen. Her i Sydthy Kurbad tilbyder vi massage til den gravide, der ønsker at finde tilbage til sin krop og den indre ro.

Massagen kan afhjælpe almindelige graviditetsgener, som f.eks. søvnløshed, hævede fødder og fingre, og bækken- og lændesmerter mv.

Massagen er inkl. fodmassage

Der tages hensyn til den gravides behov; derfor kan massagen udføres både siddende, liggende eller i sideleje.

 

Varighed: 60 minutter

Pris: 595 kr.

Tilvalgsbehandlinger: Du har mulighed for at tilvælge en ansigtsmassage til din gravidmassage.

Varighed: 10 minutter

Pris: 150 kr.