sydthy kurbad, behandlinger

FULLBODYMASSAGE

Nyd en afslappende og dybdegående helskropsmassage. Her mærker du hvordan kroppen rigtig slapper af imens vores behandler masserer med olie blandet med æteriske olier i lange, dybe strøg. Der løsnes op for spændinger samt ømme muskler, så kroppen finder ro og harmoni igen. Massage sætter gang i blodcirkulationen, udskiller ophobede affaldsstoffer og minimerer negative stressvirkninger, som istedet erstattes af sund, indre balance.

Fullbody massage tilpasses altid dine individuelle behov og du vil derfor under behandlingen være alene med din behandler.

Denne massage tilbydes ikke gravide.

Varighed: 50 minutter

Pris: 795 kr.

Tilvalgsbehandlinger: Du har mulighed for at tilvælge en ansigtsmassage eller fodmassage til din fullbodymassage.

Varighed: 10 minutter

Pris: 150 kr.

RYG- ELLER BENMASSAGE

Intensiv massage for lænd, ryg, skuldre og nakke eller lægge, lår og baller. Denne massage er god for dig, der døjer med spændinger og ømhed.

Ryg- eller benmassage tilpasses altid dine individuelle behov og du vil derfor under behandlingen være i enerum med din behandler.

Denne behandling tilbydes ikke gravide.

Varighed: 25 minutter

Pris: 445 kr.

Tilvalgsbehandlinger: Du har mulighed for at tilvælge en ansigtsmassage eller fodmassage til din ryg- eller benmassage.

Varighed: 10 minutter

sydthy kurbad, behandlinger

Velværemassage

Blid oliemassage, der giver dyb afstresning og er god for krop og sjæl.

Behandlingen kan laves i dobbeltrum.

Denne behandling tilbydes ikke gravide

Varighed: 45 minutter

Pris: 595 kr.

 

sydthy kurbad, behandlinger, massage

1 time i himlen massage

Afstressende behandling starter siddende med fodbad samt hovedbundsmassage. Derefter lægges du ned, hvor resten af den blide massagen foregår. Der gives blid massage af nakke, skuldre og ryg, så det stimulerer energistrømmen i kroppen. Der gives massage af fod og underben, der skaber jordforbindelse og stimulere kredsløbet. Der afsluttes med ansigts massage. Behandlingen kan afhjælpe stresstilstande med indre uro og søvnbesvær og giver afspændthed både fysisk og psykisk.

Behandlingen kan laves i dobbeltrum.

Denne behandling tilbydes ikke gravide.

Varighed: 60 minutter

Pris: 595 kr.

DEN ULTIMATIVE FORKÆLELSE

Denne behandling er for dig, der ønsker den ultimative forkælelse!

Behandlingen indledes med peeling af krop og ansigt efterfulgt af en blid og afslappende oliemassage. Kroppen smøres ind i lækre kropsmasker, som tilfører fugt og næring. Kroppen pakkes herefter ind og du får lagt en ansigtsmaske og kan slappe helt af og nyde de mange dufte og dæmpet musik. Afslutningsvis får du cremer til krop og ansigt og der serveres lidt til den søde tand. Med denne behandling opnår du den ultimative forkælelse for krop og sind!

Behandlingen kan laves i dobbeltrum og du kan derfor sagtens invitere en du holder af med til en dag med ren forkælelse.

Varighed: 120 minutter  

Pris, inkl. entré til kurbadet: 1.495 kr.